![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjN4tgrzXNdj4qFy20vUyK9fm-3ssckaOyiy2ZYjGfzj-DRCgdijYN8zyqNrRinrM64iRsXX6z_zkmJNHgROVjTH6iS106F3xdGrD616lnO_B2p5gvdrquSJWsGnTnnazAdzqTc4pnCWJg/s200/pannacotta.jpg)
1 1/2 dl vispgrädde
2 tsk strösocker
250 g Kesella hallon
125 g färska hallon
2 passionsfrukter
Låt gelatinbladet ligga i kallt vatten 5 min. Koka upp grädde och socker i en kastrull. Rör ner gelatinbladet i grädden. Låt svalna något. Blanda ner Kesella. Fördela i små glas och låt stå i kyl ca 3 tim. Dela passionsfrukterna och skrapa ur fruktköttet. Blanda hallon med passionsfrukten och lägg på pannacottan vid servering.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar